Reprezentanţii Şcolii de Business CEFORA se vor întâlni mâine cu liceenii giurgiuveni

Reprezentanţii Şcolii de Business CEFORA se vor întâlni mâine cu liceenii giurgiuveni

După ce au participat recent la două întâlniri la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” dar şi la Liceul “Tudor Vianu”, reprezentanţii CEFORA Business School Bucureşti – Paris organizează şi mâine, 30 mai, două astfel de întâlniri cu liceeni giurgiuveni la Grupul şcolar administrativ economic „Ion Barbu”, cât şi la Liceul „Nicolae Cartojan”, începând cu ora 10.30.

Cu acest prilej, elevii vor avea ocazia să cunoască oferta educaţională a acestei şcoli care propune metoda pedagogică a învăţământului alternativ. În primii doi ani de studiu, studenţii nu plătesc taxe de şcolarizare, petrecând jumătate din timp la şcoală şi cealaltă jumătate la firma cu care CEFORA stabileşte parteneriate şi unde aceştia sunt remuneraţi lunar. Ultimul an şcolar, în care studenţii devin angajaţi cu normă întreagă ai firmelor respective, este şi momentul în care studenţii plătesc o taxă de 650 de euro. La finalul celor trei ani de şcolarizare, cursanții obţin o diploma de licenţă franceza ESA3: Chargé d’affaires commerciales, marketing et internatonales (Specialist Marketing şi Afaceri Internaţionale), cunoştinţe în comerț – marketing, dar şi experienţă în domeniul în care aleg să profeseze.

Cei interesaţi de o astfel de propunere educaţională pot participa la întâlnirile organizate în Giurgiu de Şcoala de Business CEFORA.

Ultima modificare: 29.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Excelenţa Sa, Pande Lazarevski, ambasadorul Macedoniei în România a vizitat astăzi municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.